Arkiv

Sök

måndag 16 april 2012

PEPPRING

Eftersom jag ser ut som jag gör och känner mig som jag känner mig, är jag inte så värst sugen på att ta fler foton av mig själv just i kväll. Istället ska jag byta ut myskläderna till pyjamasen och somna illa kvickt. Fattar inte hur klockan alltid kan bli närmare 23 innan jag väl kommer i säng. Jag säger alltid att jag ska gå och lägga mig tidigt, men timmarna går ju så foort.. Jaja, jag har i alla fall förberett blåbärssoppa till morgondagens frukost och planerat att koka ägg. Är så sugen på det! 

Ringen ovan kommer från pandora och den har jag som "pepp-ring" (med risk för att låta som Blondinbella..) just nu. Jag har nämligen planerat att jag ska köpa den till mig själv som en present för att jag klarat av andra året som gymnasiet. Alternativt köper jag den efter att jag jobbat klart i sommar, för att belöna mig själv.. Får se helt enkelt, men på något vänster ska den bli min, älskar den!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar