Arkiv

Sök

fredag 27 april 2012

ORANGE

Tjenare tjenare! Har köpt mig en ny självlysande orange body som jag ska ha på kvällens 18- och 20årsfest. Nu är dock det största dilemmat vilken BH jag ska ha, eftersom den är väldigt urringad i ryggen. Men jag har tagit Lovisa till hjälp, så hon får rösta på vilket alternativ hon tycker passar bäst, så det löser sig nog det här med. Skoldagen idag gick mycket fort, hade studiepass under vilket jag inte gjorde något alls, sedan på engelskan förberedde vi inför nationella och sedan åt vi lunch. På historian började vi prata om varandras uppsatser och sedan hade jag slutat. 

Jag och Linnea gick på stan en sväng, sedan mötte vi även Clara och bestämde oss för att ta en fredagsfika. Nu håller jag på och förbereder lite inför kvällens bravader! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar