Arkiv

Sök

lördag 21 april 2012

OCH EN LITEN BEBIS ATT GULLA MED

Oh my god vad varmt det är här just nu. Sitter i mysdress och hade nyss en filt på mig och datorn är så där äckligt varm så man inte vet riktigt vart man ska ta vägen. Just nu gör jag bara saker som jag inte borde göra, det vill säga allt annat än pluggar. Men ska alldeles snart ta tag i livet och se om det går att skriva något sent på kvällen. Ibland brukar det ju vara då man är som mest inspirerad. 

Har testat min epilator under kvällen och jag kan meddela att det gör ont något så överjävligt att använda den. Men skadeglädje är kul, så jag har skrattat åt mig själv. Sedan har jag duschat, det var skönt. Och käkat tacos, gott. Tittade även på Robins och det var roligt. Nu kollar jag på gamla bilder som mormor hade i ett fotoalbum och saknar mitt långa, fina, orörda hår och min fotogeniska barndom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar