Arkiv

Sök

måndag 16 april 2012

NOOOOOOOO

Okej! Här ligger jag i min säng under två filtar och är huuur trött som helst. Kan bero på att jag nyss har sovit en stund. När jag kom hem förut bestämde jag mig för att först äta mellanmål och sedan börja plugga. Dock fick vi besök och då jag inte hade någon som helst lust att vara social så la jag mig på kudden och låtsassov tills de hade åkt (mycket effektivt!). Bara det lilla faktum att jag somnade på riktigt och vaknade upp en timme senare med halsont och en vilja att byta om till pyjamas och sova meeer. 

Åh, vad jag inte tänker bli sjuk just nu. Finns inte en chans i världen. Ska gå och fixa mig en kopp te och se till att få åtminstone lite pluggat innan jag tar riktigt tidig läggdags för att bättre på immunförsvaret litegrann. Hoppas ni haft en bra dag! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar