Arkiv

Sök

fredag 20 april 2012

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT FUSION

Jag vet inte riktigt hur väl ni känner mig. Men en sak ska ni veta, och det är att jag världens sämsta på att inhandla nödvändigheter i tid. Exempel: deodorant. Min mamma däremot, hon köper nog en deo varje gång hon är och handlar typ. Hon har alltid flera stycken ståendes i skåpet och jag har en som jag använder tills den är så torr att jag lika gärna bara hade kunnat blåsa lite i armhålorna och fått samma resultat.

Men i dag mina kära vänner. I dag köpte jag mig en ny deodorant. Och dessutom slog jag till på en ny mascara (ännu en sak jag vanligtvis inte brukar köpa förrän min förra är helt fnasig av uttorkning). OCH DET VIKTIGASTE I HELA DETTA INLÄGGET: varken min nuvarande deo ELLER mascara är riktigt slut än... 

Slutsats: någon form av vuxenpoäng tycker jag allt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar