Arkiv

Sök

lördag 28 april 2012

LYSANDE

God... morgon/förmiddag/middag/eftermiddag... Eller kanske bara god dag. Vet inte riktigt vad det är för något, men för min del är det nog snart lunchdags i alla fall. I går var jag på bygdegårdsfest för mina två kusiner som fyllt 18 och 20 och det var svinkul! Dansade hela natten och ägnade en stor del av kvällen åt att diskutera skillnaden på body och baddräkt med ett gäng killar. Intressant! När jag kom hem i natt hade familjen lämnat en pizzabit till mig och den var såååå god. Nu blev jag fett hungrig igen, bara för att jag skrev om den.. Men ja, jag har legat i sängen fram tills nu, men tänkte väl kanske få lite ordning på mig själv snart. 

Först ska jag lägga in lite bilder från gårdagens förfest i detta inlägg, sedan ska jag äta lunch och efter det ska jag duscha. Hörs sen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar