Arkiv

Sök

torsdag 12 april 2012

LOVISA 18 ÅR!


Haha, har ägnat den senaste kvarten åt att titta igenom foton. Det är nämligen så att min kära klasskompis Lovisa fyller 18 år idag och det ska självklart uppmärksammas här på bloggen. Vågade inte ens titta igenom photo booth för där finns det så otroligt mycket att jag kunnat sitta hela natten, men mitt tips är att ni söker på "Lovisa" här i bloggen, så får ni se det bästa av det bästa, hehe. Lovisa och jag började i samma klass på gymnasiet och visste bara ytterst lite om varandra då. Detta blev det dock snart ändring på och sedan dess har vi gjort mängder med grupparbeten tillsammans och haft otroligt roligt ihop. Denna tjej gör mig alltid glad, hon har grym humor och är bra på att lyssna och ge råd. Hon är även snygg, allmänbildad och delar mitt hat till särskrivningar så hon är allt en riktig pärla. 

STORT GRATTIS PÅ DIN STORA DAG OCH HOPPAS DITT NYA LIV SOM MYNDIG BÖRJAT GRYMT OCH FORTSÄTTER MINST LIKA BRA!!

1 kommentar: