Arkiv

Sök

lördag 14 april 2012

LÖÖÖRDAG

TJENARE, GOD MIDDAG OCH HEJ! 

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av att det är helg. Här där jag bor skiner solen som aldrig förr och även om det blåser lite är det riktigt härlig värme. Jag har shortspremiär och sitter utomhus på en pickenicke-filt och skriver detta. Är faktiskt sugen på att dra på riktig picknick, så kanske kan man dra med sig sin familj ut i skogen för en fika. Får väl se. 

Först och främst tänkte jag dock uppdatera er här litegrann, då jag inte hade tid att blogga något i går och då jag har en del bilder som ni kan få se. Om ni är snälla förstås... men det är ni ju!! Jag vaknade upp vid 11:30 i dag och mådde faktiskt riktigt bra, tro't eller ej. Har iofs ont i min stukade fot efter att ha ignorerat den och dansat hela natten och så har jag hittat ett par blåmärken på benen. Men, gårdagen var trots det helt otroligt rolig och jag ska alldeles strax berätta mer om den.

Puss och hoppas ni får en otroligt fin dag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar