Arkiv

Sök

onsdag 25 april 2012

LIIIIISTA

Tjingeling! Hade tänkt kika in här något tidigare i dag, men så blev det inte. Nehej, men jaja, nu är jag här iaf. Hoppas ni mår bra mina små kids och att ni inte känner att livet känns alltför ovärt att leva. Förhoppningsvis känner ni till och med att livet är riktigt härligt att leva. Ska vi kanske göra en liten positiv lista för att känna hur bra livet faktiskt är... JA DET SKA VI!

• VIKTIGASTE PUNKTEN: Kent släppte i dag hela sitt nya album "Jag är inte rädd för mörkret" och det är så jävla braaaaaa. Kärlek.
• Det är snart maj!!!!! Maj = sommarmånad!
• Eftersom valborg och första maj infaller på måndag och tisdag nästa vecka får vi LÅNGHELG. 
• Det är endast 243 dagar kvar till julafton. (hehe, okej då, vet inte om det är särskilt uppmuntrande...) Men det är i alla fall endast 51 dagar kvar till skolavslutningen!

Har även en liten punkt som jag inte är helt säker på om den är positiv eller negativ på min lista:
• Imorgon är det nämligen exakt ett år sedan vi åkte till Berlin med tyskagruppen och det var en så otroligt bra resa. Så nu saknar jag den och det gör mig lite ledsen. Samtidigt tänker jag på den och blir glad för att jag hade så roligt! Berlin was grymt!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar