Arkiv

Sök

måndag 16 april 2012

KLASSISKT HÄNG

Eftersom jag kände mig rätt hängig förut (och fortfarande gör) så klädde jag mig i myskläder, slängde upp benen och tviiingade mig själv att plugga. Fick verkligen dra ut fakta ur hjärnan och sitta och hålla upp ögonlocken medan jag läste. Men jag har faktiskt åstadkommit 127 ord på min uppsats, en massa anteckningar som jag ska skriva rent senare och har dessutom hittat en liten del av den där motivationen som varit borta så länge. Inte trodde jag att den skulle dyka upp en dag som denna, men det bådar ju verkligen gott eftersom djävulskapet ska lämnas in på söndag. 

Här kommer en lite "guide" på hur det kan se ut när jag är i häng-mode.

Suddig bild på outfiten: dagens tunika (fast utan BH under så klart), mjukisbyxor, raggsockar och cardigan. 
Fötter upp. Finns det egentligen någon vettig människa som väljer att ha fötterna på golvet om möjlighet finns att ha dem på ett bord eller en stol???? Weird i så fall!
Och det här har varit min allmänna känsla hela kvällen. SER NI VILKA TUNGA ÖGONLOCK?? Jezez!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar