Arkiv

Sök

fredag 20 april 2012

KLASSISK EFTERMIDDAG
I dag har det varit rent ut sagt pissdåligt väder och därför var jag extra glad att jag varken fixade håret eller sminkade mig innan jag gick till skolan i morse. Det hade jag ju liksom inte haft något för överhuvudtaget. När jag kom hem förut la jag mig en stund på soffan och samtalade om livet med pappa, sedan frågade jag ut min lillebror om hans nya flickvän och sedan hamnade jag, som vanligt, i min eminente säng. Har faktiskt tvingat mig själv till att läsa ett kapitel ur en av böckerna jag använder till min uppsats och nu börjar jag fundera på om man kanske ska byta om eller så inför kvällens after school. Har knäppt upp byxorna redan nu, för att magen ska kunna vänja sig vid att ta plats, så jag kan ääääta riktigt mycket sedan. Mat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar