Arkiv

Sök

lördag 21 april 2012

JÄVLA UPPSATS

Hej på er! Jag hade tänkt skriva till er lite tidigare, men tiden bara rinner iväg, så har helt enkelt inte hunnit. Denna lördag började jag med en god helgfrukost, sedan övningskörde jag till stan med mamma. Väl där åkte vi till elgiganten där jag köpte en epilator, sedan tvättade vi bilen och till sist hälsade vi på mormor. Och så övningskörde jag hem och åt lunch.

Efter det har jag försökt förmå mig själv till att plugga (den riktiga planen var egentligen att jag skulle ägna precis hela min dag åt uppsatsen..) men det har väl inte gått riktigt så bra som jag hade hoppats. Nu under eftermiddagen gjorde mamma blåbärspaj som vi har fikat på och nu tänkte jag inta köksbordet med dator, anteckningsblocket och alla böcker för lite seriöst hårdplugg. Ska jämföra Sveriges demokratisering med Nordafrikas revolution.....

Hörs senare igen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar