Arkiv

Sök

måndag 23 april 2012

HUBBA BUBBA

Här sitter jag och äter hubbabubba. Ja, jag äter, för tuggar det gör man bara i typ 5 sekunder innan man sväljer. Har snart käkat en hel rulle på mindre än en timme. Effektivt. Under kvällen har jag ägnat mig åt att förtränga min uppsats och istället gått på en teater om rasism och den var otroligt bra. Sedan handlade vi mat innan hemdags. Väl hemma såg jag på inför eurovision och nu hade jag tänkt skriva lite, men hittade istället en rulle hubbabubba då som sagt.

4 kommentarer:

 1. Är väl inte meningen att man ska svälja de?
  Jag minns att jag jämt fick höra skräckhistorier om hur tuggummi aldrig försvinner från magen när jag var liten

  SvaraRadera
  Svar
  1. De skräckhistorierna har jag också fått höra, men dåliga vanor är inte riktigt så lätta att bryta. Jag minns faktiskt inte senast jag SPOTTADE ut ett tuggummi, jag sväljer vartenda ett.

   Radera
 2. Haha, tror det är 4-6 veckor det tar att bryta en vana. Men tuggummi kan ju inte vara så hälsosamt? att ha i magen, eller? Tänker mig att det smälter till en tjock smet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då måste jag hålla på och tugga tuggummi varje dag de veckorna och "träna på" att spotta ut det istället för att svälja det va?! Nu är det istället så att jag inte köper tuggummi mer än kanske någon gång i månaden och så käkar jag upp det snabbt.. haha

   Radera