Arkiv

Sök

måndag 23 april 2012

GÄSP

     Söndagskväll. Klockan är snart midnatt och jag sitter fortfarande uppe med datorn i knät och knappar på mitt välanvända tangentbord. Såpass välanvänt att några av bokstäverna ibland nästan lossnar. Bokstaven V har jag fått trycka tillbaka både en och två gånger, men det är intressant för det känns inte som att det är särskilt ofta man använder den. Men tydligen. Jag har gett mig själv ett ultimatum. Jag får inte sova förrän jag har skrivit klart resultatredovisningen på uppsatsen. Min mentor sa till mig på mitt förra utvecklingssamtal att man kan prestera utan press, men press är precis vad jag behöver.
     Samtidigt som jag egentligen mest bara vill bryta mitt löfte och sova, finns det ingen känsla jag vill känna mer just nu, än den man får av att skicka in en färdigskriven skoluppgift. Jag vill bara bli färdig, men det räcker inte att bara säga så. Jag måste skriva, kämpa och offra tid för annat för att bli klar. Nu tänker jag offra min skönhetssömn, men det är det värt. Om jag så ska gå och lägga mig klockan 00:30 eller 04:00 så ska det vara med en nöjd känsla av att jag "bara" har diskussion och sammanfattning kvar att skriva innan jag kan njuta av "inlämnad, ej bedömd"-känslan.

 Så god natt med er, vi hörs imorgon och vi får väl se hur trött och grinig jag är då, hehe.1 kommentar: