Arkiv

Sök

onsdag 4 april 2012

GÅRDAGENS INKÖP

Igår när jag och mamma var och handlade köpte jag också två nagellack. Jag vet inte hur det är med er men under vinterhalvåret har jag ingen som helst lust att hålla på och måla naglarna, men så fort det blir lite vår i luften blir jag inspirerad till tusen på den fronten. Förra året vid den här tiden köpte jag nya nagellack på löpande band, vilket innebär att jag har de allra flesta färger som jag vill ha. Visserligen finns det ju fler som jag skulle vilja köpa så klart, men jag klarar mig fint på de jag har. 

Så vad köpte jag egentligen för lack igår? Jo, istället för att köpa fler färger tänkte jag att jag satsar på saker som gör att lacken håller längre. Det vill säga över- och underlack. Eller ja, jag har ett underlack. Överlacket som jag har är slut, så nu köpte jag ett "allround"-lack som passar både över och under. Dessutom köpte jag ett matt överlack. För det kan ju vara snyggt nåt så jävulskt med matt nagellack!!!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar