Arkiv

Sök

lördag 14 april 2012

FREDAG DEN 13:e

I går när jag slutade skolan gick jag direkt till leksaksaffären och köpte en rockring. Det var ju nämligen så att parketten jag skulle gå på på kvällen hade ROCKtema, så varför inte köra all in och tolka detta på mitt egna lilla vis. (Ja, jag har grym humor!) Sedan mötte jag upp mamma och pappa för att gå till banken och fixa några småsaker och sedan köpte jag ett linne på H&M innan jag åkte hem och gick till frisören för att klippa mig. 

Väl hemma passade jag på att måla naglarna tigerrandiga, packa, fixa i ordning mig och lite annat smågrejande. Sedan cyklade jag till bussen och mötte upp Hannah, Sofia och Ulrike. I stan mötte vi också upp Lovisa och sedan gick vi på restaurang och åt middag. Myyycket trevligt!!! Efter att maten var uppäten och de som hade fyllt 18 hade beställt in varsin shot begav vi oss mot förfesten. Väl där var det dags att fixa den rätta rocklooken, det vill säga: våffla håret, sminka sig och peppa. Alla blev sjukt snygga och det var jätteroligt!När vi förfestat i några timmar gick vi mot parketten och väl där dansade vi loss hela natten och hade skitkul! Mamma kom och hämtade oss vid 2 och då var alla helt slut men lyckliga efter en rolig kväll och ja, det var helt enkelt min fredag! Har inga bilder från parketten, men det kanske är tur det. HEHE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar