Arkiv

Sök

tisdag 3 april 2012

DU ÄR SÅ VACKER UTAN SPACKEL

Det bästa med att ha lov och vara ledig är väl ändå att inte känna någon som helst press på sig att sminka sig. Visserligen brukar jag inte vara den som är den i skolan heller, men då går man ju upp så fasansfullt tidigt på morgnarna att man vill ha lite mascara och sådär för att åtminstone SE piggare ut. Man vill ju inte skrämma sina klassisar liksom!

Men när det är lov då är det ingen som bryr sig om hur man ser ut och enda stället jag behöver visa upp mig på (förutom hemma och i mataffären typ) är väl här på bloggen dåra. Men här är ni ju vana vid att se de allra konstigaste fotona på mig ändå, så vad gör det om jag har smink eller ej?! 

Jaja, för att återgå till budskapet som jag egentligen ville få fram: passa på att gå utan smink när det är lov!!! DET ÄR SKÖNT!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar