Arkiv

Sök

torsdag 26 april 2012

DAIM

Hej hej! Här sitter jag och är så överjävulskt trött att jag ser dubbelt. Klockan är bara åtta, men jag ska nog ändå snart gå och lägga mig.. Eller i alla fall läsa bok typ. Fast måste nog dricka ett glas pepsi innan dock, är sugen på det. Denna torsdag hade jag först tyska, på vilken jag, Sara, Victor och Arvid spelade in en film. Vi fattade inte vad vi pratade om, men det var skönt att få den ur världen. Sedan hade vi svenska, men läraren var sen och så, men jag tittade på "hej litteraturen" för att få en uppfattning om realismen och romantiken som vi ska skriva en text om som ska in på söndag. 

Sedan var det mustig fisksoppa till lunch innan vi bytte om till idrottskläder och begav oss ut i gymmet för en idrottslektion. Jag, Clara och Annika körde lite box som uppvärmning och sedan fortsatte jag och Clara att boxas ett tag till. Efter det rodde jag 2000 meter och sedan stretch. På historialektionen efteråt påbörjade vi så kallad opposition av varandras uppsatser. Jag var svimfärdig efter att inte ha ätit särskilt mycket och sedan tränat och dessutom frös jag, så denna timme var jag inte riktigt på topp. 

Men efter skolan gick jag och Lovisa förbi ICA och köpte choklad och pastasallad innan jag gick till dansskolan för en ganska kort men intensiv balettlektion. Och sedan kom jag hem vid 6 och sen har jag duschat och sånt där.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar