Arkiv

Sök

söndag 15 april 2012Blev tvingad att byta proffebild på facebook och därför kände jag att lite bilder som speglar mitt sanna jag fick hamna här istället. Så att det blir balans liksom. Kollar på Hanapees lajvblogg och borde egentligen krypa ner under täcket och läsa min lilla bok. Men eftersom jag varit duktig idag och städat hela rummet, skrivit och skickat in engelskan och dessutom pluggat lite lite religion. Slutade dock med att jag bara åt kakor, frukt, chips och googlade på chokladtårta med frosting. Man blir hungrig när man är uttråkad och rastlös så är det bara. 

Är lite inne i någon sorts hungrig period också. Är alltid ALLTID sugen på bacon. Jämt. Finns inte en sekund som jag inte tänker på bacon. Mmm, ååh vad gott. Lite som förra året vid den här tiden, då jag ALLTID år clementin skuren i klyftor. Sååå gott. Mums! 

Haha, skönt att ni får lära känna mitt sanna jag och veta om mina cRaViNgZ liksom!!! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar