Arkiv

Sök

söndag 15 april 2012

BÄTTRE DÅLIGT MINNE ÄN DÅLIGA MINNEN


Detta inlägg skulle kommit upp för ungefär 2 timmar egentligen, men jag glömde typ bort det, hehe. Kan ju dock lätt bli så när det är mästarnas mästare och mamma har gjort fruktvälling och sen helt plötsligt kommer man på att det vore trevligt att duscha för att man känner sig fett ofräsch. Ja, då kan det faktiskt hända att man glömmer bort att man skulle skriva klart det där blogginlägget och PUBLICERA det också. Dessutom tror jag att jag lider av någon form av tonårs-demens (okej, inte helt ok att skämta om....) för jag glömmer bort så mycket saker som jag egentligen borde komma ihåg lätt som en plätt. Intressant det där. 

Nu ska jag hämta min laddare till datorn och sedan ska jag fixa ihop några inlägg till åt er här, som för att gottgöra att detta inlägg publiceras så sent.. (hur vore det om du tidsinställde inläggen istället Agnes, så slipper du passa klockan och sånt där som verkar vara så jobbigt för dig?? :))))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar