Arkiv

Sök

torsdag 26 april 2012

TVÅ TUSEN

Har nu skrivit 2000 inlägg på denna blogg. Något vi självfallet måste fira. Detta gör vi genom att titta på lite foton från min barndom, som jag hittade hos mormor i lördags. Varför tittar vi på dem? Jo, för att ingen vill titta på dem med mig, så därför passar det perfekt att visa dem här, för ni som läser det här är ju intresserade av mig (annars hade ni inte befunnit er här vah?!) + att jag var fruktansvärt söt som barn. Hehe... 

 En liten 2-årig (typ?) Agnes dansar på vardagsrumsgolvet.
 Picknick med mamma, mormor och Ralph. Här var jag kanske aningen äldre än 2 år.
 Jag tillsammans med mormor och mina småbröder i trädgården till vår gamla sommarstuga.
 Lyckliga familjen på semester i Ljungskile. Lägg extra märke till Axels strypgrepp på Algot, hehe.
 Mamma och en brunbränd liten glad Agnes i Ljungskile.
 Jag och min kusin Niclas utklädda i det årets julklappar.
 Jag fyllde 7 år och var sådär otroligt överlycklig som man bara är på födelesdagar..

 Jag och mina små puttenuttebröder.
En jul firad med jultomte och långt hår uppsatt i fin "öronframhävande" frisyr.

Och så jag... idag:
Vad hände där liksom??????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar