Arkiv

Sök

lördag 17 mars 2012

VILLA VANN

Goddag lördag! Jag sov riktigt länge idag eftersom jag låg uppe rätt länge inatt. Linnea ville ha sällskap medan hon väntade på att ett filmklipp hon hade gjort laddades upp, så skype fick vara till hjälp. Vid 01:30 ungefär hade jag halkat ner till liggande läge i sängen och Linnea sjöng godnatt-visor för mig, så vid 01:50 ungefär kan man nog nästan säga att jag hade somnat. Dock stängde vi inte av skype förrän vid 02:15, så jag var himla trevligt sällskap den sista halvtimmen kan jag ana... hehe. 

Jaja, idag slog jag upp mina blå för en timme sedan ungefär och har sedan dess hunnit med lite mackor och oboy till frukost (standard), ombyte och snart är det lunchtajm. Nu ska jag i alla fall stänga ner datorn och kanske typ gå och hjälpa till att duka, eller läsa en bok eller något annat intressant. Hej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar