Arkiv

Sök

söndag 25 mars 2012

VBK

Fanfanfan, som Thåström skulle sagt. Jag hann inte hem till Robins klockan 21... Eller hann och hann, jag glömde bort tiden. Jaja, det visas på svtplay, så nu har jag ju något att göra i morgon också. Annat som ska hinnas med i morgon söndag är att ställa om alla klockor till sommartid, övertala mamma och pappa om en grym idé som min kära Sara från Östersund kom med alldeles nyss, räkna matte och så klart... det absolut viktigaste:

Göra fruktsallad, duka upp med största godisskålen och klä mig i blått och vitt.... OCH HEJA PÅ VILLA I BANDYFINALEN!!!! Oj, som jag ska heja!

Fick även en konstig föreställning om att jag skulle försöka mig på en joggingtur och en dusch i morgon... Ja, man vet ju aldrig med mig. Men det är vääääldigt väderberoende, det måste jag säga! Nu ska jag istället dyka rätt ner i sängen och snarka några timmar!! Ska bli så skönt så!

1 kommentar:

  1. Hellström är det som sjunger fanfanfan...............................................

    hhehe FORZA VILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera