Arkiv

Sök

måndag 26 mars 2012

VÄXELN HALLÅ HALLÅ

När jag kom hem från skolan la jag mig framför teven och åt mackor och drack oboy. Det är vid sådana tillfällen i livet jag kallar mig för livsnjutare, för när är livet härligare än när man dricker oboy egentligen?! Riktigt riktigt iskall, perfekt blandad oboy. Mmmmmmm! 

Det där matteprovet som jag ska ha på onsdag kommer gå åt helvete, eftersom jag inte heller idag så mycket som öppnat matteboken för att försöka repetera. Får helt enkelt göra det imorgon och sedan hålla tummarna för att provet inte är så svårt... HAHA. 

Bokade biljett till Google-föreläsning på onsdag idag, så dit ska jag och Linnea gå och lyssna på Andreas Ekström som skrivit Google-koden. Mycket intressant bok som vi läste högt ur för varandra (jag & Linnea alltså) i somras när vi var i Smögen. Imorgon kommer studiebidraget också, klirr klirr!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar