Arkiv

Sök

tisdag 27 mars 2012

UR FUNKTION

Idag har det varit alldeles underbart väder ute, men jag har tyvärr inte kunnat njuta såå himla mycket av den på grund av lång skoldag. Jaja, det blir fler chanser och lite hann jag sitta ute på terrassen förut i alla fall. Efter att ha försökt mig på att räkna matte i någon timme gick jag även idag en promenad och det var lika skönt som igår. 

Känner mig helt tom i huvudet och det bådar ju inte direkt gott inför matteprovet från helvetet, men jag är glad ändå. Lyssnade precis på hela den HÄR låten utan att ens lägga märke till att det inte var en Kent-låt jag lyssnade på... Trevligt! Och imorgon är det onsdag vilket betyder studiepass + samhällskunskap på vilken jag ska bli klar med inledningen och påbörja resultatredovisningen på min uppsats. Om jag nu ska bli deppig av att jag är så dålig på matte, så tänker jag i alla fall ligga i fas på min uppsats. Är man stor och stark måste man vara snäll. 

Känner för att skriva ett riktigt babbligt inlägg, med en massa otydligt svammel och så vill jag bada också. Precis som varenda människa i Sverige vill jag ha sommar, men vad jag egentligen tyckt vart roligast denna vårvinter var när vi var och badade och när vi var och åkte skridskor på idrotten. Att skriva svammel-inlägg tar dock tid, och klockan är 10 i elva och jag måste sova. 

Imorgon ska jag ladda upp med en vitamin well med smak av röd grapefrukt, som säger att *skönhet kommer inifrån*. Kommer bli så jävulskt snygg av den, för det hjälper ju jättemycket när man ska kunna allt om y=kx+m och exponentialfunktioner. Nä, den kommer säkert smaka äckligt, men ska packa ner en massa frukter också, så att morgondagen trots allt blir en bra dag. Jag gillar bra dagar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar