Arkiv

Sök

söndag 18 mars 2012

SÖNDAG OCH BOKTIPS

Tja! Söndag. Förmiddag. Kommer inte ihåg senast jag var i såhääär stort behov av en dusch. Tror inte jag tvättat håret sedan i tisdags... hehe. Äsch, jag väljer att förtränga det ett tag till och döljer det genom att sätta upp håret i hästsvans. Syns inte, finns inte. Har viktigare saker för mig. Har läst ut boken jag läst sedan förra söndagen. "Extremt högt och otroligt nära." Sååååå. Himla. Braaa. Bok!!! LÄS DEN. 

Om en timme och tio minuter ungefär ska jag träffa Hannah och fixa en liten *hemlig grej* och sedan kanske jag tar en promenad eller något. Den 12 juli spelar Lars Winnerbäck på Läckö Slott och det SKA JAG GÅ PÅ. Ska boka biljett, kanske inte idag, men snart. Ska däremot boka hostel idag, men det skrev jag ju redan igår så det visste ni ju redan. Och så ber jag till högre makter om att kläderna och skorna jag beställde från H&M ska passa bra, och att det blir sommar snart. (Är ju visserligen bara mars, men äsch, förra året var det sommarväder på påsklovet och det är påsklov om 2 veckor..) Annars, rent allmänt, skulle jag vilja säga att LIFE IS GOOD.

Nä, lite kläder kanske skulle vara på sin plats att klä på sig, vi hörs, hej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar