Arkiv

Sök

torsdag 22 mars 2012

SDFGHJKÖOL.K,JH

Tjaa bejbz! Nu har jag slutat ha historia för ganska många timmar sedan och jag antar att ni börjat tröttna på att läsa om det. När min skoldag var slut gick jag in på ett café och köpte två chokladbollar och sedan gick jag till H&M och köpte tröjan och en vit body som jag ska ha till baletten. Bild på den fina tröjan får ni se en annan dag! Sedan insåg jag att jag inte skulle hinna till bussen om jag inte sprang iväg snabbt som attan och eftersom jag hade tunga väskor och grejer med mig orkade jag inte stressa. Istället satte jag mig med Lovisa och Linnea (som hade köpt varsin glass) på rådhustrappan med solen i ansiktet och åt upp mina chokladbollar. Så gott!

När jag kom hem hann jag inte med så mycket innan jag fick åka med mamma och handla. Övningskörde även en bit. Kom sedan hem vid 20:30 och då hade pappa spelat in första halvtimman av dokumentären "Du är googlad" på svt2 som jag ville se, så den har jag sett nu. Nu ska jag gå och borsta tänderna! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar