Arkiv

Sök

söndag 18 mars 2012

SÅ, 225 SPÄNN I INTRÄDE TILL FINALEN... HELT KLART VÄRT DET!Skulle framförallt vilja hälsa alla er som ska umgås med mig i skolan imorgon att ni hade tur! Jag tog tag i saken och gick ner i duschen, så ni kommer inte behöva stå ut med att se min fett glansiga (nej, inte särskrivning) hårbotten. Och sen skulle jag vilja hälsa till alla andra att VILLA ÄR I FINAL!!!! Om ni mot förmodan inte redan läst detta på typ Facebook... Om det mot ännu mer förmodan finns någon som läser den här bloggen som inte har en aning om vad Villa är för något... då tycker jag att ni tar och googlar det. "Villa i final" passar säkert utmärkt som sökord ska ni se. 

Vad mer? Jo, jag har ju då (som ni redan vet, eftersom jag skrev i morse att jag skulle göra det) bokat hostel i London idag!!! På höstlovet bär det av, eller ja, vi har inte bokat flyg än, men boende har vi nu kirrat! NAJS. Imorgon är det måndag, inte riktigt lika najs kanske, men det lööööser sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar