Arkiv

Sök

måndag 26 mars 2012

RELATIVT
Några bilder från skoldagen. Jag började min måndag med att klä mig i långklänning och min randiga tröja (idag igen. Ops, hehe, vet inte om jag kan kalla mig äkta samhällare längre... samma kläder två dagar i rad...) (visserligen hade jag dem ju hemma igår, så då är det väl inte lika illa som att ha samma kläder två dagar i skolan) Fick lite bråttom till bussen, men jag hann med och på SOMS fick vi återigen lyssna på en kvinna från integrationsenheten, men vi fick även sluta tidigt så vi var rätt nöjda ändå. På engelskan fick vi en ny liten text att skriva, jag tittade dock på Robins på svtplay istället. Hehe. 

Lunch: kycklingwok, rätt gott. Dagens stora samtalsämne: Gårdagens bandyfinal.

Efter lunch hade vi religion men det var så otroligt tråkigt att jag inte riktigt minns vad läraren pratade om. Sedan var det 5 minuters paus och dags för livskunskap. Det nya ämnet där var sex och samlevnad och plötsligt blev hela klassen 12 år gamla och fnittriga igen, haha. Kommunikationen på eftermiddagen var inställd, så jag åkte hem tidigt. Relativt skön måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar