Arkiv

Sök

måndag 26 mars 2012

PROMENAAAD

Efter middagen bytte jag ut min långklänning mot springtights och tjocktröja istället och begav mig ut på en långpromenad med stavar. Gick ner till sjön och en runda i skogen och det tog nästan en timme. Var så jääävulskt skönt?! Kan knappt minnas senast jag rörde på mig (okej, promenaden på idrotten förra veckan borträknad) men detta gör jag gärna till en vana. Kanske kanske att jag skulle kunna tänka mig att ge mig ut och springa någon gång också, men sådant beror ju helt på dagsformen. 

På idrotten denna vecka har vi bip-test, en grej som ingen i hela världen någonsin kommer se fram emot. Jag lovar. Men det ska ju bli skönt att ha det avklarat. Även imorgon är min Kommunikation inställd, vilket innebär sovmorgon och förhoppningsvis ska det även bli otroligt fint väder imorgon. Kanske att man kan äta frukost ute på terassen.... *håller tummarna* 

Nu är det dock återigen dags att gå och borsta tänderna och byta om till pyjamas. Ännu en dag har passerat och ännu en gång får ni alla mina inlägg på en och samma gång. Dålig spridning på dem. Jaja, godnatt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar