Arkiv

Sök

fredag 9 mars 2012

NU ÄRE MAT

Man skulle kunna säga att varje dag är en ny händelserik sådan för min del. Eller så skulle man kunna fokusera på alla de saker jag gör exakt likadant varje dag och tycka att det verkligen inte händer något utöver det vanliga NÅGONSIN. Idag vet jag inte riktigt vad man ska säga. Men jag kan ju berätta vad som hänt i alla fall:

Jag steg upp klockan 08:00 eftersom jag hade sovmorgon, åt mackor med oboy till frukost, klädde mig i helsvart och sminkade mig litegrann. Knöt på mig skorna, tog på jacka, mössa, vantar, halsduk och fick skjuts av mamma in till stan. Började skoldagen med att förbereda det sista inför vår engelskafilm och sedan med inspelning av denna. Hade med mig halva utklädningslådan, så den blev nog bra. Efter filmen gick jag och åt en salladstallrik, sedan tittade vi på zambier som dansade på A-hustorget och sedan åt jag lunch igen. Denna gång nötfärslasagnette. Och när den var uppäten fick jag gå ner ÄNNU en gång till matsalen och käka knäckemackor. Men vad gör man inte för att hålla sina vänner sällskap i matsalen?! 

Efter allt ätande satt jag kvar en stund till i studielandskapet och väntade på bussen och när jag kom hem åt jag några mackor, drack lite oboy och sedan somnade jag svingött i sängen efter lite allmänt häng. Har precis vaknat till liv och nu är det dags för lite fredagsmat i form av kött, pommes, sås och sallad. Mums! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar