Arkiv

Sök

onsdag 7 mars 2012

LUFFARE

Det är onsdag, det är eftermiddag och jag sitter och äter kakor och försöker plugga inför morgondagens språkprov. Den tyska grammatiken är väl kanske inte precis vad jag vill ägna min tid åt just nu, men som tur är kan jag redan det mesta sedan innan, så det är bara repetition som krävs och det är ju inte alltför jobbigt. Eftersom jag har kakor och oboy vid min sida också, så måste jag säga att jag trivs riktigt bra ändå. 

Idag har jag räknat matte och faktiskt förstått det mesta, lekt lekar, lånat en bok som jag länge velat låna och ätit någon form av köttfärslimpa till lunch. Folkpartiets ungdomsförbund LUF stod även i skolan och bjöd på godis och försökte ragga medlemmar, så vi tog oss varsin godisbit och lyssnade en stund på vad de hade att säga. Sedan blev jag mycket intresserad av att gå med bara för att kunna kalla mig LUF:are. Hahahaha, Luffare lix....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar