Arkiv

Sök

lördag 31 mars 2012

LEENDE GULDBRUNA ÖGON

Vaknade runt 10:20 denna lördag och tog upp datorn för att checka twitter och facebook lite snabbt. Några hade skrivit deppiga uppdateringar om att det snöade osv, men när jag kollade ut genom fönstret sken solen och gräsmattan var lika "grön" som den varit länge nu. Fördel att vakna sent så man slapp se snön? JA!

Åt lite frukost, hängde lite mer i sängen, gick ut lite och hjälpte mamma att sätta potatis och att planera lite i trädgården. Lunch, mer häng, massor av godisätande och så har jag då målat naglarna i korall. Eller ja, jag har haft korallfärgade naglar sedan i typ onsdags, men i dag fyllde jag på lite som hade skavts bort. Bestämde träff med Sofia på måndag för att sola och sedan åt jag middag. Nu under kvällen har jag tittat på Robins och nu funderar jag på att se en film... Frågan är bara vilken..? 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar