Arkiv

Sök

fredag 23 mars 2012

IF YOU'RE HAPPY AND YOU KNOW IT CLAP YOUR HANDS

Oj, jag ska ju tydligen åka med 16.30-bussen in till stan och möta upp Sofia... Måste. Börja. Röra. På. Påkarna... Känner mig bara otroligt trött och skulle typ kunna gå och lägga mig för natten just nu, men nej, jag ska istället borsta igenom håret, ringa mormor, kleta på lite mascara och åka iväg. Ja, det är jobbigt det där med att ha vänner och vara tvungen att fira fredag. 

Det största problemet är ju dock att jag inte vet om jag ska ha på mig samma kläder som jag haft i skolan idag eller om jag ska byta om. Beslutsångesten är total. Men eftersom jag tänkt gå till mormor efteråt och sova där i natt, så tror jag det får bli något ganska enkelt så att jag inte behöver packa med så mycket till morgondagen. Får nog bli dagens kläder + ett halsband eller något sådant. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar