Arkiv

Sök

tisdag 20 mars 2012

HÖRS IMORN

Nu tänker jag gå ner och däcka i sängen, eller ja, jag kanske väljer att läsa en stund först. Har kommit in i en jättemysig bokläsarperiod och JAG ÄLSKAR DET! Håller just nu på och läser 4 olika böcker och alla är så bra att jag inte riktigt kan välja vilken jag ska läsa klart först. Men ikväll får det bli "Räcker det om jag älskar dig?" av Katarina von Bredow.

Har precis publicerat 4 inlägg utan en enda bild av mig själv och även detta får bli bildlöst. Jag ursäktar mig med att jag inte orkar, att jag ändå bara ser allmänt ful och trött ut just nu och tänker att jag lovar er bättring i morgon. Fick nyss en sjuk idé om att gå upp extra tidigt för att hinna ta en snabb promenad innan jag duschar i morgon bitti.... Känner jag ens mig själv?! Vet inte jag hur svårt jag har att ens gå upp en kvart innan klockan ringer???? Hur kunde jag ens tänka tanken?? Så många frågor!

Okej, jag lurade er. Det blev visst en bild i inlägget... Ingen från idag dock, utan från midsommardagen! Såååå himla mysig dag och den där tröjan jag hittade idag är lite lite lik den mysiga jag fick låna av Lovisa på bilden ovan. Sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar