Arkiv

Sök

lördag 10 mars 2012

HERRLJUNGA CIDER

Hehe, igårkväll var jag över hos Hannah och "förfestade" eftersom att de som fyllt 18 skulle iväg på 100-dagars på stadt och jag skulle hem och lägga mig... Men förferre tackar man ju inte nej till och det var fett trevligt! När jag kom hem vid halv 11 la jag mig i sängen med datan på magen som vanligt och läste bloggar och chattade lite och sånt där. Sen, helt plötsligt, så bara somnade jag. Med datapatan på magen och med tänt i rummet osv osv. Sov till 02:00 ungefär, då jag släckte ner och somnade om och sov till halv 9 (alltså typ nu). 

Så jääääääkla skönt vare att somna "tidigt" och jag antar att det var rätt "smart" av mig också, eftersom jag hade tänkt vara uppe lääänge ikväll. Då väntas nämligen bygdegårdsfest och ja, det kan ju gå precis hur som helst. Men först: frukost!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar