Arkiv

Sök

söndag 25 mars 2012

HEJA VILLA + VÅFFELDAG

 Söndagen hade jag ju egentligen tänkt använda till att räkna matte, kanske springa en runda, titta på bandyfinalen och äta fruktsallad. Matten struntade jag i totalt och istället njöt jag av solen hela förmiddagen. Sedan ringde Hannah och frågade om jag ville följa med till Alva och titta på bandyn på storbildsteve (projektor + filmduk) och sådant tackar man ju faktiskt inte nej till.

Matchen började riktigt dåligt för Villa men i andra halvlek var de grymma och de gick från 6-2 eller 6-5 hur snabbt som helst. Dock hade de otur, när de fick bra lägen gång på gång missade de varje gång. Så Villa blev silvermedaljörer och jag tycker att de var duktiga ändå! När matchen var slut gick vi och handlade lite och sedan gjorde vi våfflor hemma hos Alva och Hannes som vi avnjöt innan det var dags att åka hem. Kanonbra söndag!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar