Arkiv

Sök

torsdag 8 mars 2012

UPP OCH NER SKA GÅ PÅ FYRA

Hej bloggen! 

Här sitter jag och är söt. Lyckas mycket bra med detta måste jag säga och har inte tänkt göra så mycket mer denna kväll. Under dagen har jag avklarat en fasansfull otursmorgon med nyfallen snö och två dragkedjor som krånglade + missad buss. Men dagen blev bättre när pappa bestämde sig för att skjutsa mig till skolan så jag hann i tid till tyskaprovet och efter det flöt det på helt ok. Hade en romantisk svenskalektion, åt god kycklinggryta med ris till lunch och spelade basket på idrotten. Det var fett kul och mitt lilla lag vann alla våra matcher, så ojojoj vad stolta vi var över oss själva! På historian bestämde jag ämne inför en uppsats vi ska skriva, DEMOKRATISERING fick det bli. Sedan hade vi fullt upp med att göra skuggfigurer, skämta och skratta och det är precis så jag tycker att man ska avsluta en skoldag. 

Just precis nu sitter jag i skype med Lovisa, hon försöker plugga och sätta ihop ett träningsprogram och jag tänker snart ta en kanelbulle. (Som pappa hade bakat idag när jag kom hem, sånt lyser upp dagen må jag säga!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar