Arkiv

Sök

torsdag 1 mars 2012

HÄR FÅR DU LIIITE GLÄDJE LOVISA


Lovisa tyckte att jag borde visa lite glädje här på bloggen, då jag inte lagt upp leende bilder sedan den 25:e februari. Jag kan hålla med henne, för visst är det tråkigt att vara sjuk, men jag blir ju inte fortare frisk bara för att jag inte ler. Just nu känns det inte som att jag har så jättehög feber, däremot ont i huvudet har jag så ska lägga från mig datorn fortast möjligt och sjunka in i sömnens land istället. Har bunkrat upp här med nässpray, ipren, vatten, äppeljuice och massor av snytpapper så att jag ska överleva natten ifall den skulle bli lika jobbig som förra.

Vad har vi att glädja oss med just nu då? Jo, att det idag är första mars, att solen har skinit många dagar i sträck och idag var det 19,3 grader ute i solväggen och dessutom, imorgon är det fredag! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar