Arkiv

Sök

tisdag 20 mars 2012

GOOD EVENING

Ni är ju så klart lite undrande över min frånvaro från bloggen under resten av eftermiddagen och kvällen. Så därför tänkte jag passa på att tala om att jag kom hem vid 17, käkade lite och gjorde fruktvälling (klicka på ordet så kommer ni till en guide över hur man gör detta) till pappa. Sedan övningskörde jag till kiosken för att hämta ut paket från H&M och jag körde helt gudomligt bra, skön känsla! 

När jag kom hem skyndade jag iväg till Hannah och så åkte vi iväg till Sofia, där vi bjöds på tårta, bullar, saft och kaffe och en jättemysig kväll! Ulli hade satt ihop en rolig film i present till Fia, så det blev en hel del skratt och annat fint. När jag kom hem provade jag det som fanns till mig i paketet från H&M och ett par jeansshorts och bikiniunderdel satt perfekt, medan skorna (som jag nämnde i förra inlägget) tyvärr satt lite konstigt och får skickas tillbaka. Har även beställt en blus och en överdel till bikinin men de kommer inte förrän lite senare i vår. Håller tummarna för att de passar! 


2 kommentarer: