Arkiv

Sök

måndag 5 mars 2012

FLYGA DRAKE

Trött trött trött eller? Veeeeet inte riktigt men antar att jag är trött eftersom att klockan är mycket. Är nog egentligen ganska pigg, men det bortser jag från. Har inte pluggat något alls idag och det är jag faktiskt mycket stolt över, jag har istället ätit päron, chips, druckit fanta och tittat på teve. Underskattat. Tittar nästan aldrig på teve, men ibland så. Och man blir lika sentimental varje gång, för man tittade alltid på teve när man åt mellanmål när man var liten. Åhh. saknar det. 

Nu ska jag ta på mig pyjamas, borsta tänderna och läsa bok. Imorgon hoppas jag på att få gå på Villa-match med pappa, men han verkade inte riktigt lika pigg på att uppfylla mina nyårslöften........ 

GODNATT HEJ DÅ SOV GOTT HA DET BRA PUSS & KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar