Arkiv

Sök

fredag 30 mars 2012

FIKA ÄR GOTT

Hej alla mina små kycklingar! Idag är det fredag, något som förhoppningsvis ingen har missat. Min dag har sett ut lite så här ungefär: 

Gick upp, åt frukost, klädde på mig kläder, använde gårdagens smink som jag inte hade tvättat bort (enkelt, bara att böja upp ögonfransarna en gång och torka lite med en blöt tops under ögonen). Cyklade till bussen, åkte buss, bytte buss, kom till skolan, hade studiepass. Det bjöds på påskgodis så det åt jag tills sockerkicken var ett faktum och så visade jag gamla redovisningar som jag gjort i ettan för Amanda. Började skriva en liten text på engelskan, blev typ halvfärdig, den ska in veckan efter lovet. Sedan samhällskunskap/historia, läste på om Sveriges demokratisering. Åt kycklingpastasallad med klägg och bröd till lunch, sedan åkte jag hem. Var hemma i ungefär 10 minuter, sedan cyklade jag till tåget. Åkte till stan, mötte Lovisa, fikade med henne. Bokade slingtid (fick tid redan på onsdag), gick lite på stan och sedan gick jag till mormor där mamma och lillebror var. Hängde där en stund. Hämtade kinamat, övningskörde hem, det gick svinbra. 1 kommentar:

  1. Du glömde skriva om det fiiiina påskägget du fick! ;)

    SvaraRadera