Arkiv

Sök

måndag 19 mars 2012

EXTREMT HÖGT

Har gjort en radikal förändring och börjat ställa datorn på skrivbordet istället för att lägga den i sängen. Detta gör också att jag sitter uppkrupen på min hårda skrivbordsstol och skriver detta inlägg, istället för sådär skönt nerkasad, lutad mot ett par kuddar med datorn i knät som jag brukar. Tror dock att detta är bra för mig. Jag menar, jag planerar redan att signa ut från cybervärlden och klockan har inte ens slagit 22...

Idag har jag och Hannah pysslat klart med vårt lilla projekt, jag har övat tyskaglosor och kan stolt säga att jag kunde dem på första försöket idag, har även läst ett kommunikationskapitel och svarat på instuderingsfrågor. När jag ändå var inne i plugg-flowet gjorde jag även en liten planering inför de kommande veckornas historia- och samhällslektioner, så att jag ska ligga i fas med min uppsats. Känns bra! Nu gäller det bara att följa den... 


Nu ska jag i alla fall stänga ner här och krypa till kojs. Vi hörs i morgon kära ni, sov gott!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar