Arkiv

Sök

torsdag 8 mars 2012

ETT GLAS SAFT

OKEJ, jag befinner mig på exakt samma plats som jag gjort de senaste typ 4 timmarna. Bara det att jag nu hamnat under täcket och råkat svitcha från jeans till pyjamasbyxor typ. Måste iofs ändå gå upp igen efter att jag druckit upp mitt glas med saft, för att borsta tänderna och tvätta bort sminket... 

Och nu har snart ännu en dag med dålig bloggning från min sida gått till ända. Torsdagen den 8e mars, internationella kvinnodagen och jag har enbart producerat TVÅ inlägg med detta. Det är faktiskt skandal. Speciellt eftersom jag har en finfin systemkamera som ligger här bredvid mig och eftersom jag (som jag nämnde tidigare) inte gör så mycket mer på dagarna än att sitta typ 4 timmar med data-patan på magen och surfa runt. 

Just idag är det dock förståeligt att jag inte haft lust eller ork att fylla era liv med ännu lite meningslöst babbel, för just idag vaknade jag till ett snötäckt landskap bakom rullgardinen och allt kändes pissdåligt och det blev inte bättre för att någon högre makt valde att jävlas med mig resten av morgonen heller. Och samtidigt blir jag nästan lite less på mig själv, för jag boooorde ju veta att mars månad ÄR sånhär. Det skiftar mellan vädret, det kan va snö ena dagen, för att regna nästa och sedan vara solsken och 15 grader flera dagar i sträck. Så var det förra året, året innan det och SÅ KOMMER DET ATT VARA/ÄR DET I ÅR. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar