Arkiv

Sök

torsdag 22 mars 2012

EN BOK I VECKAN ÄR MITT NYA MOTTO

De senaste kvällarna har jag läst ur boken "Räcker det om jag älskar dig?" av Katarina von Bredow innan jag somnat och idag kommer jag att läsa ut den. Förra fredagen var jag med Linnea på bibblan innan vi skulle på bion med Lovisa och Clara och då fick Linnea välja ut valfri av ungdomsböckerna som hon tyckte att jag måste ha läst typ. Och hon valde alltså denna bok. 

I början av boken tyckte jag att den var ömsom avslappnande och ömsom stressande att läsa. Men nu, igårkväll och i förrgår har den släppt på någon sorts spärrar. Jag minns nämligen inte när jag grät senast. Även om det har känts ibland som att jag haft överdrivet mycket att gråta över har jag bara hållit det inom mig och jag som gillar att gråta ut då och då har inte kunnat göra det en enda gång det här året. Men, när jag låg där i sängen i förrgår, då började tårarna rinna. Efter ett tag blev jag så medveten om att detta inte bara var tårar över att sorgliga saker hände i boken, utan även över så mycket annat. Och det var så sköööönt!!

Nu ska jag gå ner och lägga mig och läsa de sista kapitlen. Kanske rinner tårarna även ikväll, isåfall får de göra det. Men det jag egentligen ville komma fram till är: detta är en bra bok, läs den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar