Arkiv

Sök

måndag 19 mars 2012

BLÅSIGT

Hur kommer det sig att jag sitter här hemma vid köksbordet och äter mellanmål klockan 13:48 när jag egentligen inte borde sluta skolan förrän 16:00?!?! Ja, det är en verkligt bra fråga! Men med hjälp av lite inställda lektioner och fjäsk för en lärare fick jag idag sluta redan vid 10:30, och efter att ha ätit lunch och gått på stan med Josso en stund tog jag bussen hem och kom hem vid ett. Har aldrig vart med om värre motvind än när jag cyklade hem från bussen, herregud, höll på att blåsa bort!

Till mellanmål käkade jag världens godaste bröd med smör och skinka på och till detta dricker jag påskmust. Nu har jag god lust att gå och lägga mig en stund, för jesus vad trött jag blev helt plötsligt! Men ska börja med att läsa igenom ett kapitel ur kommunikations-boken och svara på instuderingsfrågor. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar