Arkiv

Sök

onsdag 28 mars 2012

@Biblioteket

Jaha, vi skulle ju höras igen klockan 21 tänker ni. Så vad 17 gör hon inne här nu?! 

Well, jag sitter just nu på biblioteket och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå och möta upp Ulrike vid tåget. Och eftersom jag är en stolt ägare av en såndäringa iPhone, så passade jag på att dela mitt internet på den med min dator så att jag kunde gå in här och uppdatera er. (Ja, okej då, frågar man i disken så får man en kod så att man kan använda bibblans internet.... Men det är ju inte säkert att man orkar göra det!) 

Nyss var jag och Linnea då som sagt på en föreläsning av Andreas Ekström, som handlade om Google. Det var fantastiskt intressant och tiden bara flög fram, för att han hade så mycket och roliga saker att berätta om. Sedan fick jag ett signerat ex av hans bok också, så jag är jääääättestolt, hehe!!! 

Här på bibblan lånade jag även 2 böcker, så nu har jag något att göra när jag är klar med "Flyga drake", något som jag räknar med att vara åtminstone nästa vecka. Säkert tidigare än så. (Har ju liksom inget planerat på fredag kväll.... hihi). Jaja, nu ska jag gå iväg till resecentrum och sedan är det dags för balettering! Hej! 1 kommentar:

  1. Är lite sugen på att se Hungerspelen, fredagsaktivitet kanske? Är inte riktigt 100 men det är ett möjligt alternativ till att läsa böcker :)

    SvaraRadera