Arkiv

Sök

tisdag 20 mars 2012

BEHOV

Har idag kommit fram till många saker som jag tycker mig vara i behov av. Eftersom jag tycker om att göra listor (och eftersom det var längesedan vi listade saker här på bloggen) tycker jag att vi gör en sådan!

• En klippning!!! (har typ försökt förtränga det, men imorgon får det bli att boka tid!)
• Sommar. (fast vem är inte i behov av det?!)
• Den där fiiiiina tröjan jag såg när jag var inne på H&M en snabb sväng innan jag gick till bussen förut. 
• Biljett till LW-konserten på Läckö Slott i sommar. Pappa fick för sig att sponsra, något som helt klart uppskattas!
• Kanske slingning också.... fast är lite osäker på vad jag vill på den punkten. Men man kan ju alltid boka tid ändå!
• En snabb, frisk promenad. 
• Ett glas pepsi.... 
• SÖMN!

Ja, det var väl ungefär det jag kunde komma på nu. Ska dock boka klipptid och LW-biljetter snarast och tröjan tror jag att jag ska unna mig (för att jag valde att skicka tillbaka ett par skor som jag hade beställt som kom idag, detta betyder alltså att jag har 199 kr tillgodo i min budget och tröjan kostar bara 99, så då "tjääänar" jag 100 spänn på detta också!! Yay!) Pepsi ska jag ej dricka, för jag ska istället borsta tänderna och satsa på tidig sänggång. SÖMN!

2 kommentarer: