Arkiv

Sök

lördag 3 mars 2012

BABBEL BABBEL

Har ju vart så jävulskt *cHiC* idag och lockat hårtopparna och grejer. Inte varje morgon man hinner det inte, det må jag säga. Ska man återvända till skolan efter 3 dagars total frånvaro (psykiskt och fysiskt), ja då ska man minsann återvända med stil. Trivs förövrigt fint i min hårfärg fastän jag får små ryck varenda dag att vilja slinga det liiiite ljusare. Eller åtminstone slinga i lite andra nyanser för att få lite liv i det. Jaja, kanske bokar jag tid någon dag, kanske inte. 

Har idag festat te fredagen med att låna ut en pingisboll till beer pong, lyssnat på alla de bra melodifestivallåtarna på högsta volym och sedan avslutningsvis en liten film. Kan det bli bättre? Knappast. Måste ju vila upp mig till morgondagens 18årsfest för Hannah. Kommer bli grymt kul, är jättetaggad, fastän jag är täppt! 

Kände förut att jag även började få munsår, så la på lite tandkräm och nu svider det som faaaaan. Skönt att gå igenom alla faser av allt under ungefär en veckas tid liksom... Lite näsblod på detta bara, så ska jag nog klara mig i 10 år utan minsta åkomma sedan...

Jaja, måste lägga mig och drömma om vad jag ska ha på mig imorgonkväll. Kanske man bröderna Skarsgård hjälpa mig, de var ju så trevliga i drömmen jag hade inatt.. Eh, godnatt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar