Arkiv

Sök

onsdag 28 mars 2012

999 ÄR BÄST

Så där, nu är skoldagen avslutad och jag har suttit kvar en halvtimme och skrivit lite på min uppsats eftersom jag inte fick särskilt mycket gjort under lektionen. Istället körde vi hänga gubbe och pratade om en väldans massa olika (mestadels hjärndöda) saker och lyssnade på opluggvänlig musik. Trevlig onsdagseftermiddag alltså! Men efter att ha gjort ett av de svåraste matteproven jag någonsin gjort i morse, så kan man inte annat än räkna med att hjärnan är lite seg efteråt. 

Jag har i alla fall nästan skrivit klart inledningen till uppsatsen, så jag ligger bra i fas. Nu ska jag köpa en macka och gå mot torget där jag ska möta upp Linnea. Efter föreläsningen väntar balett, så jag är inte hemma förrän vid 21 ikväll. Hörs då! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar